Forside  • BLIV STRESSFRI


  • SLIP ANGSTEN


  • FÅ BEDRE SØVN


  • KOM VIDERE I DEN RIGTIGE RETNING


  • SLIP BEKYMRINGERNE


  • BLIV FRI FOR KROPPENS URO OG SPÆNDINGER      RING/SMS TIL MIG, SÅ FINDER VI DEN RIGTIGE LØSNING FOR DIG

SKRIV DIN MAILADRESSE HERUNDER OG MODTAG NYHEDSBREV 

 
 


REFERENCER


"Netop det åbne sind vurderer jeg her bagefter også til at være den eneste rigtige tilgang, hvis man ønsker et positivt og udviklende forløb for sig selv. Særligt var det i sig selv en helende oplevelse, at lade mig guide og fralægge mig ansvaret for processen. Måske er netop dette element vigtigt, såfremt man som mig, søger naturterapien på baggrund af udfordringer med stress og ”for meget ansvar” gennem en periode eller generelt i livet. Det føltes med det samme trygt, at overlade processen til dig qua din rolige og meget”groundede” tilgang til mennesker og omgivelserne omkring dig.". Marlene - leder


Jeg syntes det var en dejlig oplevelse med skovbadet, specielt da solen kom lidt frem imellem træerne kunne jeg mærke hvordan jeg blev draget af den og hvordan det påvirkede mit humør. Særligt nede på stranden nød jeg naturen, som gav mig minder fra barndommen. Måleudstyrret viste tydeligt hvordan mit parasympatiske nervesystem reagerede på natur og særligt stranden med gode minde virkede positiv. Mette Simonsen - fysioterapeut studerende.


At sidde hver sit udvalgte sted i skovbunden var super godt, hvor jeg netop fik mulighed for at lukke verden ude og blot være mig og sanse frit. Og det lykkedes så fint, jeg glemte alle jer andre og havde kun fokus på mig, mit åndedrag og fik rum til at mærke mig selv, fysisk og følelsesmæssigt. Jeg var ikke generet at kulde og blev ikke forstyrret, så jeg kunne nemt sidde længere tid :-).Rigtig fin afslutning med rundkredsen, til at runde af, og perfekt at vi fik 10 min ved vandet til at blot ”være til”. Super afslutning. Mærkbare ændringer bagefter: Bedre humør. Øget afslappethed i muskulatur generelt (flydende fornemmelse). Bedre kontakt (større opmærksomhed) på kroppen som helhed og hvad der var af signaler i og fra den). Generelt en større følelse af synkronitet, både i sind som i krop - øget velvære. Henrik.


Tak for et skønt skovbad i det tidlige forår. Hvor vidunderligt og sanseligt at være på skovbad med Thuri. Med nærvær og velinstruerede enkle øvelser kom jeg i kontakt med verden og livet. At " bade " i skovens dufte, lyde og visuelle udtryk gav mig en dyb forbindelse til naturen og sjælen. Vi zoomede ind og ud på detaljer og sad og var i skovbunden. Der kom en ugle forbi, jeg nød det første spæde anemoneskud og følte taknemmelighed. Mette - Yoga&bevægelsesinstruktør


Tak for en dejlig dag i naturen. Skovbadning havde en beroligende effekt på mig og jeg blev taget tilbage til min barndom, hvor jeg gik tur med min bedstemor i skoven. Tenna - studerende.


Jeg syntes det har været en fantastisk afslappende tur hvor alle sanserne kommer i spil. Jeg har flere gange i løbet af turen i dag opnået en form for meditativ tilstand hvor jeg har sluppet alle tanker og bekymringer fra hverdagen og nydt naturen og solens lune stråler Lilian Jørgensen


Tak for en god oplevelse. Jeg er typen der er vant til at være i naturen, og nyder det meget. Idag har jeg lært at lukke min egen tankemylder ude og prøve at holde fokus og slappe af. Helle - studerende


Det har været godt, god afslutning. Dejlig klokkelyd. Nysgerrig på udd, er også nysgerrig på naturens effekter generelt. Nanna - studerende

Naturrefugium TM 


Bringer naturen tættere på dig og dig tættere på naturen, så du på alle planer får det fulde udbytte af livet

Kontakt


Skovvej 2, 4180 Sorø

Danmark

Email: info@naturrefugium.dk

Mobil: (+45) 26180633

CVR: 37569585


Copyright Naturrefugium