Higher Grounds - Ledelse

HIGHER GROUNDS

Naturen som kreativt laboratorium

Retreat for lederer og teams

INDHOLD


INTRODUKTION TIL HIGHER GROUNDS

(Natur-idé-laboratoriet)

Facilitator fra Naturrefugium går sammen med dig som virksomhedsejer/leder og giver introduktion til hvad denne nye og lidt skæve indgangvinkel til forretningsudvikling kan gøre for dig/jer.

 

FORLØB FOR VIRKSOMHEDENS LEDELSE

Gruppe- eller individuelt retreat med overnatning i naturen - værdisætning i søgelyset


FORLØB FOR MEDARBEJDERE

Strategi fra ledelsens forløb tages med på medarbejder niveau. Udgagnspunktet kan være den overordnede strategi, udfordring/beslutning/emne - ønsket fra ledelsen. Herudfra sættes medarbejderens egne værdier, evner, færdigheder og samarbejde i spil. Derved skabes ejerskab hos den enkelte for egen værdisætning, balance i jobbet, synlighed omkring færdighedsudvikling og kompetencer i spil. Alt sammen gennem øvelser i naturen. Her skabes interessante nye vinkler og indsigter til gavn for både virksomhed og medarbejder.


OPFØLGENDE SESSIONER

Der kan tilvælges individuelle sessioner for leder og/eller medarbejdere såfremt det giver mening for processen i virksomheden


TRANSFORMATION TIL DET NYE

Integration og implementering af nye input/strategier og værdier gennem redskaber designet så I kommer proaktivt igennem udviklings/process punkter for at nå jeres mål.HIGHER GROUNDS


LEDELSE

Vi du være helt skarp på dit lederskab, dine værdier og prioriteringer og manifester med integritet?

Vil du gå i dybden for at øge dit empatiske lederskab?


Nu har du her muligheden for at udvide din horisont og blive endnu klogere på dit eget virke, på et 24 eller 48 timers retreat.


Få inspiration til dit lederskab og saml dine medarbejdere i det fri.


GRUPPEDYNAMIK & NY INSPIRATION

Natur-idé-laboratorium tilbyder udvikling, strategi og teambuilding med naturen som ramme. En uformel setting, der skaber ny dynamik.

Er det for dig som leder vigtigt at dine medarbejder balancere i livet, arbejder udfra egne og fælles værdier og manifesterer for vildt ?


Oplev reg. naturterapeut, og coach facilitere naturens særlige evne til at assistere jer - til fælles forståelse og retning - nye mål, og en gruppe i bedre balance.