HIGHER GROUNDS

Naturen som kreativt laboratorium

-for ledere og teams

HIGHER GROUNDS


NatureBrainTM

Optimal Employee Experiences står øverst på listen når du skal innovere, samarbejde og vækste. NatureBrainTM  styrker integriteten, stiller skarpt på værdier, prioriteringer og redskaber til restitution så du udfra de data vi kender arbejder i den mest optimale balance. Ved at sætte fokus på plasticiteten i hjernen og bringe det førbevidste frem i bevistheden så skaber vi de bedste og mest effektive rammer for lederskab, innovation og godt teamwork. 


Med "Higher Gounds"  forløbet tager Thuri jer med ud på en dag i naturen, hvor I faciliteres ind i fundamentet til jeres optimale hjerner udfra videnskabelig dokumenteret effekter af naturen på menneskets fysiologiske funktioner. 

NatureBrainTM

Naturligt Lederskab

Tag din næste strategi og ledelsesudviklingsdag ude i naturen. Her opstår nye og tit overraskende indsigter som giver din ledelse nye dimensioner. 

Kom som individuel leder, et team af ledere - eller som CXO i din egen virksomhed.

Innonatur

Natur-idé-laboratorium inviterer teamet til udvikling, strategi og teambuilding med naturen som ramme. Bruges som teamdag, til ledelse af forandringer og som driver for innovative processer.

Natur til Trivsel

Optimal Employee Experiences har fokus på balance til trivsel, restitution, og friske hjerner - de varer længere.

Naturen har en særlig restituerende og sundhedsfremmende effekt. Den faciliteres på workshop for medarbejdere. 

Referencer