NATURTERAPI


Naturterapi er for dig, der har brug for et nyt perspektiv på livet. Dette uanset om du er i en svær periode, eller har brug for at udvikle dig i en ny retning.


Har du en svær periode eller krise i dit liv, så kan naturterapi være en støtte til at finde ind til dine iboende ressourcer og styrker. Således vil du blive bedre i stand til at tackle det svære.


Kender du til tankemylder, frustration, depression eller stress? Når vi har det sådan, så forsøger vi at kontrollere vores tanker og gemme dem væk eller ignorere dem.  Eller vi tænker alt for meget. Bliver vi konstant udfordret med nye tanker, gøremål og især afbrydelser, og giver vi ikke os selv lov til at koble af, så får vores krop og sind ikke plads til at regenerere.


Vores krops og sinds respons på en stressende hændelse er at søge tilbage mod balance, fred og harmoni. Naturen hjælper dig i denne proces.


Har du brug for at udvikle dig i en ny retning, så kan naturterapi åbne op for inspiration og kreative tanker.


Naturterapien er uanset vores tilstand meget velegnet til at hjælpe os med at mærke efter præcist, hvad det er vi, hver især, har brug for at prioritere her i livet.


Alle uanset erfaring med naturen kan være med. Vi går i dit tempo og er klædt på efter vejret.