NORDIC NATURE ACADEMY NATURREFUGIUM

Foto: Rikke Mikuta

NATURREFUGIUM

Thuri Seidler Kledal, reg. naturterapeut og ejer af Naturrefugium fortæller:

Jeg tilbyder dig et trygt naturrum, hvor du har mulighed for at bearbejde dine livsudfordringer (særligt fertilitetsudfordringer, og overgangsalder).


Her hos Naturrefugium har du mulighed for at indgå i et terapeutisk forløb, tage med på retreats, eller blot på én enkelt tur ud i naturen.


Naturrefugium har en række terapeutiske og sundhedsfremmende forløb, som du altid er velkommen til at ringe og høre nærmere om.


HVAD DU KAN FORVENTE?

Naturassisteret terapi, naturterapi, mindfulness i naturen, stresscoaching i naturen, stillevandringer i naturen og skovbadning kan noget af det samme, og der indgår mange af de samme måder at arbejde på.


Med naturterapi og naturassisteret terapi kan du få hjælp til at klare at være i svære livsudfordringer eller komme videre fra/efter fx hjernerystelse, stress, angst og depression. Jeg går som terapeut ved din side og hjælper dig med at finde din vej i den proces og det problem, du kommer med og ønsker løst.


Med mindfulness i naturen, stresscoaching i naturen, stillevandringer i naturen og skovbadning (skovbad og Nordisk Skovbad) er vi stille det meste af tiden. Her kan du sagtens få en kropslig forløsning og fornemmelse af at give slip på noget af det, der har sat sig som spændinger i kroppen. Disse metoder er rigtig gode som opfølgning efter naturterapi. De er med til, at forebygge og gøre dig i stand til at give slip på tankemylder og negative tankespiraler.


I terapien arbejder jeg både fænomenologisk – altså undersøgende – sammen med dig og allerhelst ud fra evidensbaserede metoder, ellers erfaringsbaseret. 

Foto: Katrine Heller

UDDANNELSE I NATURTERAPI

Udover terapi, underviser og uddanner jeg også dig eller dit personale i naturterapi og afholder workshops.


Uddannelsesleder og underviser i naturterapi og skovbadsguidning.


Bestil et oplæg ude eller inde om naturterapi og skovbadets effekter på mental og fysisk sundhed


– Thuri Kledal, PhD i Sundhedsvidenskab

Faglig baggrund: Fundamentet for den læring der gives videre


Advanced Eco Therapy, USA

Kursus i Regenerativ Ledelse hos Laura Storm, Ledernes Kompetencecenter, DK

Certificeret i Ecopsychology, USA

Uddannet Reg. Naturterapeut, DK

Body Movement Terapeut DK

Coach (ICF Udd.) hos Anette Kledal, DK

Projektleder fra IBC, DK

PhD fra Sundhedsvidenskablig fakultet, Københavns Universitet

Reproduktionsbiolog fra University of Edinburg


"Taking Therapy outside - Understanding Therapeutic Practice in Outdoor Natural Spaces" i England hos "The Centre for Nature Based Psychotherapy " af Martin Jordan, CPsychol, UKCP registreret psykoterapeut og psykolog Hayley Marshall, England.


Pilgrimsfærd og Skovbad, først med lokal guide/mentor, derefter på egen hånd på den sydligt liggende japanske ø, Yakushima.

På vandring gennem flere tusind år gamle cedertræsskove, hvor de første undersøgelser af effekten af Shinrin Yoku blev udført.


Arbejde med "De 3 principper" i Deep Listening og Transcending af Gabriela Maldonado-Montano fra Clara County’s Department of Alcohol and Drug Services Department, California, US & Dr Jack Pransky Ph.D., Director, Center of Inside-Out and author, US.


Coach fra ICF godkendt Coaching Uddannelse hos Ledernes kompetencecenter og Expand i København


Udvikler og leder af "Medvind" et terapeutisk forløb for udsatte unge for Slagelse Kommune.


Coaching og strategi for start-up virksomheder.


Projektlederuddannet fra IBC Denmark - mange års erfaring fra biotek.


Biolog fra Edinburgh Universitet & PhD fra Sundhedsvidenskablig fakultet Københavns Universitet.


Personligt har jeg mange år bag mig og en lang livserfaring med både glæder og sorger, som alle andre her i livet. Er mor til 2 egne og 2 bonus-børn. Er helt igennem naturelsker fra barnsben, hvor jeg voksede op på den jyske hede. Rejser rundt i verden, og længere ophold i Indien, Skotland og Californien, har givet anderledes perspektiver på tilværelsen. Grønland og Færøerne og resten af Norden er nogle af de steder, som har gjort særligt indtryk på mig.