NATURBASERET STRESSCOACHTM

Certificeringer i 2021 - Naturbaseret stresscoachuddannelse


Lene Kjærgaard

Kasper Sandbæk

Pia Jensen

Uddannelsens indhold  


En naturbaseret stresscoach har gennemgået fire 2-dages moduler fordelt over tre måneder. Fokus er på at stresscoache med naturen som en aktiv del af coachingen. Al undervisning er foregået udendørs midt i den danske natur. Mellem hvert modul er pensum trænet i studiegrupper. En uddannelse på i alt 72 timer afsluttet med praktisk og teoretisk eksamen.


En uddannelse med indsigt og praktisk viden om, hvordan man bruger naturen som indgang til udvikling og heling efter stress. Viden om stress, etiske regelsæt og naturens virkemidler er gennemgået på et niveau, så den naturbaserede stresscoach kan navigere og tilpasse den naturbaserede stresscoaching i forhold til deltagerens stressniveau. Med uddannelsen kan den naturbaserede stresscoach tage højde for, hvilken natur, der egner sig bedst til den proces den/de stressede befinder sig i og dermed også, på hvilken måde det er allerbedst at arbejde naturbaseret.


Uddannelsens tematikker:

Stress, søvn og mental restitution med naturlige rytmer og balance

Proaktiv tilgang til livet – Ind mod orkanens øje

Livshjul – I Fugleperspektiv

Værdier – Rødderne

Naturens billede på det gode liv

Når stresscoaching ikke er nok – Den mørke skov

Thuri Kledal, uddannelsesleder Nordic Nature Academy NaturRefugium 

Reg.Naturterapeut, BodyMovementterapeut, ICF certificeret Coach uddannelse, Biolog og PhD.

Vandringer med mentor i skovene på Yakushima i Japan. "Taking therapy outside" hos Martin Jordan i England, Certifikat i Ecopsychology i USA, arrangerer Forest Bathing and Forest Therapy forløb i USA, underviser i naturterapi, Skovbadsguidning, Naturbaseret stresscoaching og er uddannelsesleder i Naturrefugium i Danmark. Sidder i advisory board for Trybe Ecotherapy i USA.


*Behandling af dine persondata. 

Når du tilmelder dig uddannelsen via denne tilmeldingsblanket accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Dette gælder oplysninger, du giver os, samt de oplysninger vi indsamler og behandler om dig. Du kan give os oplysninger om dig, benytte vores Website eller via korrespondance med os via telefon, e-mail eller på anden vis. Dette omfatter oplysninger, du angiver, når du bruger vores website, sender henvendelser, og hvis du rapporterer et problem med vores website. De oplysninger, vi modtager, kan inkludere dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, personlige beskrivelse og foto. Du kan til enhver tid bede om at få dine data slettet ved sende en mail med teksten “Slet venligst mine data” til info@naturrefugium.dk. Iøvrigt henvises til NaturRefugiums privatlivspolitik her.