KOM MED I VORES TEAM 

Foto: Rikke Mikuta

DET, VI ARBEJDER MED

Se aktuelle jobs herunder


Når vi opholder os i naturen på en nærværende måde, har det en række positive effekter på vores mentale sundhed. Hos Nordic Nature Academy (NNA) uddanner vi mennesker, til at guide andre til en god kontakt med naturen – og med sig selv – via skovbad. De studerende er alt fra psykologer, terapeuter, kunstnere, kommunalt ansatte og folk, der ønsker at tage en personlig rejse ind i naturen.


Skovbadet er en japansk tradition, hvor man opholder sig stille og nærværende i skoven. Her “bader” man så at sige i den omgivende skov (med tøj på).


NNA er stiftet af biolog og Ph.d. Thuri Kledal. Thuri har altid været kontakt med naturen og sad som en succesfuld biolog i en forskerstilling, da hun mærkede et opgør med det konventionelle arbejdsliv prikke hende på skulderen. Hun endte med at tage til Japan, hvor der forskes i skovbad, og her undersøgte hun skovbadets videnskab og anvendelse. Siden har hun taget en lang række uddannelser indenfor økopsykologi, naturterapi, stresshåndtering og ledelse. Hun sidder i advisory board for Trybe Ecotherapy i USA og er grundlægger af Foreningen for Nordiske Skovbadsguider i Danmark.


NNAs hovedkontor ligger i dejlige lokaler i kontorfællesskabet Stationen.Co på Sorø Station.

Aktuelle jobs

Vi har i øjeblikket ingen åbne stillinger.

Vi er altid interesseret i uopfordrede henvendelser fra dig, der kan se dig selv i det, vi arbejder med.


Send os dine tanker om, hvad du kan byde ind med, og så tager vi en dialog om muligheder og behov.