NATURBASERET

STRESSCOACHING

NATURBASERET STRESSCOACHING


Gruppeforløb med en kobling mellem evidensbaseret stressreduktion i naturen og stresscoaching. 


Sidder du i en virksomhed med medarbejdere med stress eller risiko for burnout, så kontakt Naturrefugium og vend risikoen til en opmærksomhed på et bevidst liv i balance. Få en team- og individuel strategi for at bevare god energi i arbejde og livet generelt. ØNSKER I ET NATURBASERET STRESSCOACH-FORLØB?


Kontakt undervisningleder, naturterapeut og ledelsescoach Thuri Kledal på mobil

eller skriv dig op til nyhedsbrevet herunder.

I NATUREN SKABES RAMMEN TIL FORANDRING


Et naturbaseret stresscoachinggruppeforløb i naturen skaber både fællesskaber og sætter en ramme med højt til loftet og basis for at dykke ned i dybe indsigter om dybe rødder og mønstre og skabe forandring, der rykker. 


Kombinationen af en fast ramme og struktur sammen med øvelser i naturen er med til at skabe mere indre ro og afsæt for at komme videre under og efter stress. Vi tager højde for proaktivt at reducere risikoen for tilbagefald. 


Thuri Kledal

Gennem 25 år Thuri arbejdet med sundhed. De seneste seks år med fokus på mental trivsel, og helt særligt med fokus på forebyggelse og behandling af stress. Thuri har udviklet forløb i stresshåndtering hos virksomheder, hvor sanselige ophold i naturen bruges som en aktiv del i stressreduktionen.


Thuri er uddannet reg. Naturterapeut, Body Movement Terapeut, har en ICF-certificeret coachuddannelse for ledere. Hun er Biolog og PhD i sundhedsvidenskab. Hun har vandret i skovbadsskove med Japansk mentor på Yakushima i det sydlige Japan, hvor effekterne af de første skovbad er undersøgt.

Hun er desuden uddannet i "Taking therapy outside" hos PhD, og Psykolog Martin Jordan i England og er certificeret i "Ecopsychology" i USA.

Hun har udviklet "Forest Bathing and Forest Therapy"-forløb i USA, underviser i naturterapi, skovbadsguidning, Naturbaseret stresscoaching og er uddannelsesleder i Naturrefugium i Danmark.

Thuri sidder derudover i advisory board for Trybe Ecotherapy i USA.