BOOK NORDISK SKOVBAD HER

Sanser, skovbad, naturbad og naturterapi

NATURTERAPI


Hvis du fornemmer blokeringer i kroppen eller tankerne, som forhindrer dig i at leve det liv, du gerne vil, så kan du vælge seks sessioner i naturterapi, hvor vi gennem natur, sanser, grounding, bevægelse og spejlinger i naturen bringer dig tættere på dine mål her i livet.


Naturterapien kan hjælpe dig med at rumme det, der er svært, og de bump du oplever i livet. Alle forløb indledes med en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi i fællesskab finder ud af, hvordan et forløb hos Naturrefugium giver mening for dig.

NORDISK SKOVBADTM

Shinrin Yoku

Det Nordiske Skovbad er skabt af Thuri Kledal. Det er en struktureret guidning i sanselige og afstressende sessioner i naturen. Det kan sammenlignes med mindfulness og stillevandring i naturen og anbefales til dig, der har brug for afslapning helt ind i din inderste kerne. En fordybelse, et nærvær og en sanselig oplevelse og afslapning i naturens helende favn.


Det er som et solbad – at være indhyllet i natur – altså ikke noget med at bade i en skovsø.


Skovbadet bringer ro, omfavnelse, og følelsen af, at høre til og være helt okay. Det flytter os væk fra tankemylder. Det er afstressende, restituerende for både krop og sjæl, og det er en blid måde at komme sig efter stress.


Varigheden af et skovbad er fra 20 minutter til 

2-3 timer, enten i gruppe eller individuelt som bestilles på info@naturrefugium.dk

Anbefales også for at undgå stress og burnout.


Skovbad, forestbathing, shinrin yoku en stressbehandling i naturen