Praktisk

PRAKTISK

PAKKELISTE


Til 3 timers terapi og Nordisk Skovbad


Fodtøj og tøj efter vejret - er det koldt og du skal være afsted i 3 timer, så vær forberedt på både at kunne sidde stille og vandre kortere ture. Lag på lag, så du både kan tage lidt ekstra på og lidt af. Tænk på at du skal kunne have det behageligt selvom du sidder helt stille i længere tid.


Vandresko, vandrestøvler eller sportssko - sørg for det sidder godt på foden da underlaget ofte er ujævnt, med mindre andet aftales.

En lille dagsrygsæk med evt. regnjakke og evt. solhat/kasket, solbriller, solcreme. Husk evt. også badetøj og håndklæde på ture hvor vi er ved stranden.


Vinter: husk uldne strømper, evt uldent undertøj, en varm sweaters, overtøj der er vind og vandtæt. Hue, vanter og tørklæde. Tænk på at du skal kunne have det behageligt selvom du sidder helt stille i længere tid.


En vandflaske med mindst 1 liter vand. Snack: Ren mørk chokolade, bananer, abrikoser, nødder - gode magnesium kilder til brugte vandremuskler og hjernecellerne.Retreats med overnatning

Udover oppakning til 3 timers terapi (se øverst)

Medbring en rygsæk, der indeholder:

Varm sovepose

Liggeunderlag

Ski-undertøj

Toiletpapir

Spisegrej med kop

Tørre tændstikker

Regnslag

Varm hue

Kniv

Evt. vanter

Et par ekstra sokker

Vandrestøvler

Varmt tøj

Nem drikkeflaske til 1 liter

En pandelampe

Notesbog

Evt medicin

NATURENS ELEMENTER

Hvordan forbereder du dig til naturterapi og kreative processer i naturen!


*Naturen byder på både råkoldt vejr, det våd sjap, en klar frostdag, sol og varme - vi er ude i alt slags vejr. Kun lyn, torden og snestorm kan betyde ændring af forløbet.

*Pak altid udfra vejrudsigten

*Hvis du ikke høre andet, så kig på listerne herunder og få gode råd til din forberedelse

*Sikkerhed: du bevæger dig ud på eget ansvar. Husk altid at tjekke for flåter inden 24 timer efter vi har været afsted.