NATUR & STRESSCOACHINGTM

Certificeringer i 2021 - Naturbaseret stresscoachuddannelse


Lene Kjærgaard

Kasper Sandbæk

Pia Jensen


Uddannelsens indhold  


En naturbaseret stresscoach har gennemgået fire 2-dages moduler fordelt over tre måneder i at stresscoache med naturen som en aktiv del af coachingen. Al undervisning er foregået udendørs midt i den danske natur. Mellem hvert modul er pensum trænet i studiegrupper. En uddannelse på ialt 72 timer afsluttet med praktisk og teoretisk eksamen.


En uddannelsen med indsigt og praktisk viden i at bruge værktøjer og viden om hvordan man bruger naturen som indgang til udvikling og heling efter stress. Viden om stress, etiske regelsæt og naturens virkemidler er gennemgået på et niveau så den naturbaserede stresscoach kan navigere og tilpasse den naturbaserede stresscoaching i forhold til deltagerens stress niveau. Med uddannelsen kan den naturbaserede stresscoach tage højde for, hvilken natur, der egner sig bedst til den processen den/de stressede befinder sig i og dermed også på hvilken måde det er allerbedst at arbejde naturbaseret.


Uddannelsens tematikker:

Stress, søvn og mental restitution med naturlige rytmer og balance.

Proaktiv tilgang til livet - Ind mod orkanens øje.

Livshjul- I Fugleperspektiv.

Værdier - Rødderne.

Naturens billed på det gode liv.

Når stresscoaching ikke er nok - Den mørke skov.

Thuri Kledal, uddannelsesleder Nordic Nature Academy NaturRefugium 

Reg.Naturterapeut, BodyMovementterapeut, ICF certificeret Coach uddannelse, Biolog og PhD. & Vandringer med mentor i skovene på Yakushima i Japan. Taking therapy outside hos Martin Jordan i England, Certificate in Ecopsychology i USA, arrangerer Forest Bathing and Forest Therapy forløb i USA, underviser i naturterapi, Skovbadsguidning, Naturbaseret stresscoaching og er uddannelsesleder i Naturrefugium i Danmark. Sidder i advisory board for Trybe Ecotherapy i USA.