Naturen som kreativt laboratorium

-for ledere og teams og selvstændige som vælger den bæredygtige og regenerative ledelsesvej 

REGENERATIV LEDELSE & TEAMS


NatureBrainTM

Optimal Employee Experiences står øverst på listen når du skal innovere, samarbejde og vækste. NatureBrainTM  styrker integriteten, stiller skarpt på værdier, prioriteringer og redskaber til arbejdet og til restitution så du udfra de data vi kender arbejder i den mest optimale motivation og balance. Når vi opholder os i naturen sker der noget med kreativiteten. Vi oplever verden fra en mere klar vinkel, spejler os i naturens visdom og får inspiration af den natur vi har og skal sameksistere med. Særligt set i lyset af klimaforandringer, ESG mål og et behov for at beskytte naturen og blive langt mere bæredygtige i vores produktion og ledelse. 


Med "NatureBrain" skrædersyr I sammen med Thuri en session eller et forløb som passer til jeres udfordringer og ønsker for jeres virksomheds fremtid.


Kontakt os på info@naturrefugium.dk så vi kan finde den rett løsning for jer. 

NatureBrainTM

Naturligt Lederskab

Tag din næste strategi og ledelsesudviklingsdag ude i naturen. Her opstår nye og tit overraskende indsigter som giver din ledelse nye dimensioner. 

Kom som individuel leder, et team af ledere - eller som CXO i din egen virksomhed.

Innonatur

Natur-idé-laboratorium inviterer teamet til udvikling, strategi og teambuilding med naturen som ramme. Bruges som teamdag, til ledelse af forandringer og som driver for innovative processer.

Natur til Trivsel

Optimal Employee Experiences har fokus på balance til trivsel, restitution, og friske hjerner.

Naturen har en særlig restituerende og sundhedsfremmende effekt. Den faciliteres på workshop for medarbejdere. 

Referencer