MØDET MED TERAPEUT, UNDERVISER OG FACILITATOR

HOS NATURREFUGIUM

Naturrefuigum er ejet af reg. naturterapeut, Thuri Seidler Kledal.

Jeg tilbyder dig et trygt naturrum, hvor du har mulighed for at bearbejde dine livsudfordringer (særligt fertilitetsudfordringer, og overgangsalder).


Her hos Naturrefugium har du mulighed for at indgå i et terapeutisk forløb, tage med på retreats, eller blot med på én enkelt tur ud i naturen.

Naturrefugium har en række terapeutiske og sundhedsfremmende forløb, som du altid er velkommen til at ringe og høre nærmere om.

Udover terapi, underviser og uddanner jeg også dig eller dit personale i naturterapi, og afholder workshops.HVAD DU KAN FORVENTE

Naturassisteret terapi, Naturterapi, Mindfulness i naturen, Stresscoaching i naturen, Stillevandringer i naturen og skovbadning kan noget af det samme, og der indgår mange af de samme måder at arbejde på.


Med naturterapi og naturassisteret terapi kan du få hjælp, til at klare og være i svære livsudfordringer, komme videre fra/efter hjernerystelse, stress, angst og depression. Jeg går som terapeut ved din side og hjælper dig med at finde din vej i den proces og det problem du kommer med og ønsker løst.


Med "Mindfulness i naturen", "Stresscoaching i naturen", "Stillevandringer i naturen" og "skovbadning (skovbad og nordisk skovbad)" er vi stille det meste af tiden. Her kan du sagtens få en kropslig forløsning og fornemmelse af at give slip på noget af det der har sat sig, som spændinger i kroppen. Disse metoder er rigtig gode som opfølgning efter en naturterapi. De er med til at forebygge og gøre dig i stand til at give slip på tankemylder og negative tankespiraler.


I terapien arbejder jeg både fænomenologisk, altså undersøgende sammen med dig og allerhelst udfra evidensbaserede metoder, ellers erfaringsbaseret. 

UDDANNELSE I NATURTERAPI

Udover terapi, underviser og uddanner jeg også dig eller dit personale i naturterapi, og afholder workshops.


Er tidligere underviser på en af de danske naturterapeutuddannelser. Har undervist i naturterapi for den Grønlandske socialstyrelse gennem samarbjedspartner.


FAGLIG BAGGRUND - uddannelser bagCertificeret i Ecopsychology

Uddannet Reg.Naturterapeut

Body Movement Terapeut

Coach (ICF Udd)

PhD fra Sundhedsvidenskablig fakultet Københavns Universitet.

Reproduktions biolog fra University of Edinburg


"Taking Therapy outside - Understanding Therapeutic Practice in Outdoor Natural Spaces" i England hos "The Centre for Nature Based Psychotherapy " af Martin Jordan, CPsychol, UKCP registreret psykotherapeut og psykolog Hayley Marshall, England.


Pilgrimsfærd og Skovbad, først med lokal guide/mentor, derefter på egen hånd på den sydligt liggende japanske ø, Yakushima.

På vandring gennem flere tusind år gamle cedertræsskove, hvor de første undersøgelser af effekten af Shinrin Yoku blev udført.


Arbejde med "De 3 principper" i Deep Listening og Transcending af Gabriela Maldonado-Montano fra Clara County’s Department of Alcohol and Drug Services Department, California, US & Dr Jack Pransky Ph.D., Director, Center of Inside-Out and author, US.


Coach fra ICF godkendt Coaching Uddannelse hos Ledernes kompetencecenter og Expand i København


Udvikler og leder af "Medvind" et terapeutisk forløb for udsatte unge for Slagelse Kommune.


Coaching og strategi for start-up virksomheder.


Projektlederuddannet fra IBC Denmark - mange års erfaring fra biotek.


Biolog fra Edinburgh Universitet & PhD fra Sundhedsvidenskablig fakultet Københavns Universitet.


Personligt, har jeg en 49 år lang livserfaring med både glæder og sorger, som alle andre her i livet, bag mig. Er mor til 2 egne og 2 bonus børn. Er helt igennem naturelsker helt fra barnsben, hvor jeg voksede op på den jyske hede. Rejser rundt i verden, og længere ophold i Indien, Skotland og Californien, har givet anderledes perspektiver på tilværelsen. Grønland og Færøerne er nogen af de steder, som har gjort et særligt indtryk på mig.