Naturterapi og Skovbad



Wellness & trivsel i naturen


Bliv guidet ind i sanserne og bevæg dig væk fra tankemylder. Gå ud i det blå.

Sug energien til dig.

Plej krop og sind til vitalitet, performance, glæde og velvære. 

Thuri Kledal

PhD, Naturterapeut, Nordisk Skovbadsguide & Uddannelsessleder 

NATUR TIL RO, STRESSREDUKTION & UDVIKLING


Indre visdom, helbred og relationer udfordres af stress. Det kan være svært at indgå i fællesskaber, nå drømme og mål, når kroppen og hele systemet er presset.


I naturen, giver guidning ind i sanserne, hjernen hvile og restitution, så tankerne bliver klare, positive og du genfinder balancen. Det Nordiske Skovbad er restituerende i stilhed, mens vi med naturterapien løsner op for specifikke problemer. 


Vi har indivuduelle forløb og forløb for virksomheder

FOR VIRKSOMHEDER

Trivsel, teamudvikling og innovation


Med NaturRefugium kan du give dine medarbejdere bedre trivsel, mindre stress og et godt fundament til kreative processer. Du får adgang til basis og inspiration til grøn vækst og et attraktivt arbejdsliv i balance.  


læs mere



NORDIC NATURE ACADEMY


Nordisk skovbadsguidning og Naturfilosofi


Efteruddannelse i naturbaseret sundhedsfremme. Vi tilbyder undervisning i naturen med fokus på dokumenteret videnskab, struktur og egenudvikling. Her kommer du på en lærerig udviklingsrejse.  


læs mere

TRIVSEL

NATURTERAPI + SKOVBAD 


Nydelse, afslapning

og udvikling 


For at yde må man nyde - Vi kan meget mere når vi har fået plads til at slappe af og restituere.  Vi tilbyder skovbad, naturterapi, stillevandring, smukke retreat, podcast med skovbad (skovbad i øret) og en klub hvor du bestemmer tid og sted for din restitution.


læs mere

Referencer

Tak for et skønt skovbad i det tidlige forår. Hvor vidunderligt og sanseligt at være på skovbad med Thuri. Med nærvær og velinstruerede enkle øvelser kom jeg i kontakt med verden og livet. At " bade " i skovens dufte, lyde og visuelle udtryk gav mig en dyb forbindelse til naturen og sjælen. Vi zoomede ind og ud på detaljer og sad og var i skovbunden. Der kom en ugle forbi, jeg nød det første spæde anemoneskud og følte taknemmelighed. Mette, Yoga & bevægelsesinstruktør


"Netop det åbne sind vurderer jeg her bagefter også til at være den eneste rigtige tilgang, hvis man ønsker et positivt og udviklende forløb for sig selv. Særligt var det i sig selv en helende oplevelse, at lade mig guide og fralægge mig ansvaret for processen. Måske er netop dette element vigtigt, såfremt man som mig, søger naturterapien på baggrund af udfordringer med stress og ”for meget ansvar” gennem en periode eller generelt i livet. Det føltes med det samme trygt, at overlade processen til dig qua din rolige og meget”groundede” tilgang til mennesker og omgivelserne omkring dig.". Marlene, Leder

Naturrefugium TM 


Bringer naturen tættere på dig og dig tættere på naturen, så du på alle planer får det fulde udbytte af livet

Kontakt


Sjælland, Danmark

Email: info@naturrefugium.dk

Mobil: (+45) 26180633

CVR: 37569585


Copyright Naturrefugium